Інвестиційний розвиток економіки: орієнтири і пріоритети - Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2015)
У залежності від сутності і змісту інвестиційного процесу його активність визначається поруч факторів, що формують інвестиційну політику і впливають на розвиток аграрного сектора економіки. Для економічного розвитку країни в даний час необхідне збільшення обсягів виробництва і на цій основі забезпечення інвестиційного підйому. Depending on the nature and content of the investment process its activity is determined by a number of factors that shape the investment policy and influence the development of the agricultural sector. For economic development at present necessary increases in production and on this basis the investment recovery.
Keywords: інвестиційний розвиток; економіка; пріоритети; орієнтири; привабливість; інвестиції; Investment development; investment; economy; attractiveness; goals; priorities; кафедра міжнародної економіки