Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів - Юрчак, Віра Гаврилівна (My University, 2002)
Дана характеристика асортименту макаронних виробів в Україні, обґрунтовано напрями підвищення харчової та біологічної цінності продукції, створення виробів профілактичного призначення. Зроблено аналіз сировинної бази для розширення асортименту виробів. The characteristic of the variety of pasta in Ukraine, grounded ways of increasing food and biological value of the products, the creation of preventive products. The analysis of the raw materials base for the expansion of the macaroni’s assortment had done.
Keywords: структура асортименту; макаронні вироби; біологічна цінність; функціональні вироби; structure of the assortment; macaroni product; biological value; functional products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів