Юрчак, Віра Гаврилівна2013-03-182013-03-182002Юрчак, В. Г. Проблема вдосконалення асортименту макаронних виробів / В. Г. Юрчак // Вісник КНТЕУ. - 2002. - № 2. ‒ С. 76–81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6835Дана характеристика асортименту макаронних виробів в Україні, обґрунтовано напрями підвищення харчової та біологічної цінності продукції, створення виробів профілактичного призначення. Зроблено аналіз сировинної бази для розширення асортименту виробів. The characteristic of the variety of pasta in Ukraine, grounded ways of increasing food and biological value of the products, the creation of preventive products. The analysis of the raw materials base for the expansion of the macaroni’s assortment had done.uk-UKструктура асортиментумакаронні виробибіологічна цінністьфункціональні виробиstructure of the assortmentmacaroni productbiological valuefunctional productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроблема вдосконалення асортименту макаронних виробівArticle