Шаповалов, Владислав Юрійович2021-10-112021-10-112021Шаповалов, В. Ю. Організація забою та переробки худоби на ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки ДРХ 7 т м'яса за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Шаповалов ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2021. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35995otherзабійм'ясна сировинапереробкасубпродуктинехарчова сировинашкурикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація забою та переробки худоби на ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки ДРХ 7 т м'яса за змінуOther