Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаБойко, Ірина АнатоліївнаБолотіна, Ірина МиколаївнаДраган, Олена ІванівнаЄвсєєва, Ірина ВасилівнаЄмцев, Віктор ІвановичМежинська-Бруй, Олена ЮріївнаНовак, Валентина ОлексіївнаРибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаПолінчик-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаСіднєва, Жанна КостянтинівнаСтахурська, Світлана АнтонівнаСичевський, Микола ПетровичСкопенко, Наталія СтепанівнаТкачук (Стахурська), Світлана ВалеріївнаТкаченко, Ольга МиколаївнаФедулова, Ірина ВалентинівнаЦимбалюк, Людмила ГеоргіївнаШекмар, Надія АндріївнаШматкова, Галина КарпівнаЯцунь, Олександр Михайлович2013-07-042013-07-042011Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : Підручник / Т. Л. Мостенська, І. А. Бойко, І. М. Болотіна та інші. — К. : Кондор, 2011. — 723 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8832Підручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні, практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with the curriculum of the subject "The organization of the food industry" that provides an industry standard for higher education in Ukraine Bachelor of field of "Food Technology and Engineering" and in accordance with the curriculum of the course "Organization of production in the food industry "that provides an industry standard for higher education in Ukraine bachelors from the field of" Economics and entrepreneurship ". It laid the theoretical, practical, organizational framework and system of organization of production, taking into account the specifics of the sector of the food industry in Ukraine.otherхарчова промисловістьfood processing industryорганізація виробництваorganization of productionкафедра економіки праці та менеджментукафедра маркетингукафедра економіки і праваОрганізація виробництва на підприємствах харчової промисловостіBook