Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення продуктивності виробництва - Тоболін, Олександр Вячеславович (My University, 2014)
У статті проаналізовано вплив сучасних інформаційних технологій на діяльність різних організацій. Дослідження цього впливу може допомогти зрозуміти, що активне використання засобів автоматизації сприятиме більш ефективному функціонування підприємств. Доведено, що керівникам підприємств і організацій потрібно більше оперативної інформації і різних інструментів, які могли б допомогти їм вирішити проблеми та досягнути поставленої мети. The article analyses the influence of modern information technologies on the activity of different organisations. The study of this influence can help to realise that information technologies are the powerful tool for the development of organisations and increases their incomes. It is proved that the directors of companies and organizations need more timely information and the variety of tools that could help them to solve problems and achieve goals.
Keywords: аналіз; вирішення; автоматизація; програмне забезпечення; analysis; automation; influence; decision; software