Особливості формування Spa-харчування - Андрущенко, Дмитро Валерійович; Пересічна, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
В якості основних складових Spa-ирограм, які пропонуються готельно- ресторанними комплексами, як об'єктами, що спеціалізуються на оздоровленні і відпочинку, слід згадати Spa-харчування. As the main components of the Spa-irogram offered hospitality restaurant complexes as objects, specializing in rehabilitation and vacation should mention Spa-power.
Keywords: готельно- ресторанний комплекс; фітнес-бар; Spa-харчування; hotel and restaurant complex; fitness bar; Spa-food