Андрущенко, Дмитро ВалерійовичПересічна, Світлана Михайлівна2014-11-252014-11-252014Андрущенко, Д. В. Особливості формування Spa-харчування / Д. В. Андрущенко, С. М. Пересічна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 581-582.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18637В якості основних складових Spa-ирограм, які пропонуються готельно- ресторанними комплексами, як об'єктами, що спеціалізуються на оздоровленні і відпочинку, слід згадати Spa-харчування. As the main components of the Spa-irogram offered hospitality restaurant complexes as objects, specializing in rehabilitation and vacation should mention Spa-power.otherготельно- ресторанний комплексфітнес-барSpa-харчуванняhotel and restaurant complexfitness barSpa-foodОсобливості формування Spa-харчуванняOther