Діагностика інноваційного потенціалу підприємства - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
Доцільно розглядати інноваційний потенціал, як сукупність інтелектуальних, фізичних, фінансових ресурсів і інноваційних продуктів, які об’єднані в єдиній економічній системі і можуть під дією зовнішніх чинників інноваційного клімату спрямовуватись на забезпечення ефективної інноваційної і інтелектуальної діяльності, генерувати інноваційну активність, метою якої є задоволення нових потреб суспільства шляхом комерціалізації інновацій. It is reasonable to consider innovative capacity as a set of intellectual, physical and financial resources and innovative products are combined into a single economic system and are under the influence of external factors innovation climate directed at ensuring effective innovation and intellectual activity, generating innovative activity, which aims to meet the changing needs of society through the commercialization of innovations.
Keywords: інноваційний потенціал підприємства; innovative potential; кафедра економіки праці та менеджменту