Бірюк, Юлія Вікторівна2022-10-192022-10-192022Бірюк, Ю. В. Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 13,5 тон за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Вікторівна Бірюк ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2022. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38469otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологіясировинаподрібненнясоліннятермічна обробкафаршнаповненняковбасні виробинапівфабрикатипакуванняОрганізація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 13,5 тон за змінуOther