Українські реалії розгляду та затвердження Державного бюджету - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2011)
У статті розглянуто процедуру розгляду бюджетного законопроекту та прийняття закону про Державний бюджет, наслідки несвоєчасного прийняття державного бюджету. Досліджено особливості бюджетних процесів з 2002 року. Обґрунтовано необхідність вдосконалення бюджетного процесу та запропоновано конкретні рекомендації. In the article procedure of consideration of budgetary bill and passing an act is considered about the State budget, consequences of ill-timed acceptance of the state budget. The features of budgetary processes from 2002 year are considered. Grounded necessity of perfection of budgetary process and concrete recommendations are offered.
Keywords: Державний бюджет України; бюджетний процес; розгляд проекту закону про Державний бюджет; прийняття бюджету; неприйняття бюджету; The state budget of Ukraine; budgetary process; consideration of budgetary bill; acceptance of budget; non-acceptance of budget; кафедра економіки і права