Імунотерапія − новий підхід у лікуванні онкологічних захворювань - Майборода, Олена Іванівна; Загороднюк, Тетяна Євгеніївна (My University, 2021)
Дослідження проблем онкології не втрачають своєї актуальності, що визначається постійним зростанням захворюваності населення на злоякісні новоутворення, труднощами у ранній діагностиці, високій вартості і складності лікування, високим рівнем інвалідизації та летальності.
Keywords: кафедра харчової хімії; онкологічні захворювання; імуноонкологічні препарати; інгібітори чекпоінтів; oncological diseases; immuno-oncological drugs; checkpoint inhibitors