Bloshchinska (Dudkina), OlenaHavrysh, AndreyIshchenko, TatianaNiemirich, OleksandraTkachuk, Yuriy2017-02-152017-02-152016Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes / O. Dudkina, A. Gavrysh, O. Nemirich and other // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24817Theoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення.enповерхнево активні речовиниповерхностно активные веществаsurface active agentsгарячі солодкі стравигорячие сладкие блюдаhot sweet dishesфонданfondantцеліакіяцелиакияceliac diseaseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиTheoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishesOther