Сімахіна, Галина Олександрівна2012-03-272012-03-272011Сімахіна, Г. О. Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. – № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/533З’ясовано перспективи вирішення кількісної та якісної повноцінності білкового харчування шляхом використання нетрадиційної сировини; запропоновано принципову технологічну схему безвідходного перероблення зеленої маси цукрових буряків на протеїнові концентрати та білковмісні напівфабрикати.uk-UKбілкизелена маса рослинзасвоюваністьбіодоступністьцукровий буряктехнологічні аспектибелкиproteinsзеленая масса растенийgreen mass of plantsусвояемостьdigestibilityбиодоступностьbioavailabilityсахарная свеклаsugar beetтехнологические аспектыtechnological aspectsкафедра технології оздоровчих продуктівЗелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатівArticle