Гільченко, Ганна ВікторівнаБілик, Олена АнатоліївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2016-10-132016-10-132016Гільченко, Г. В. Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробів / Г. В. Гільченко, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24426Хлібобулочні вироби за частотою споживання перебувають на першому місці у людей всіх вікових груп. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів збагаченням мінеральними речовинами, дозволить донести їх до самих широких верств населення, в тому числі - людей похилого віку. Bakery products in frequency of consumption are in first place people of all ages. Improving the nutritional value of bakery products enriched with minerals, will bring them up to the general population, including - the elderly.uk-UKкафедра технології молока і молочних продуктівхлібобулочні виробисироватка молочнамінеральні речовиниbakery productsmilk wheymineralsВикористання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробівOther