Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробів - Гільченко, Ганна Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2016)
Хлібобулочні вироби за частотою споживання перебувають на першому місці у людей всіх вікових груп. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів збагаченням мінеральними речовинами, дозволить донести їх до самих широких верств населення, в тому числі - людей похилого віку. Bakery products in frequency of consumption are in first place people of all ages. Improving the nutritional value of bakery products enriched with minerals, will bring them up to the general population, including - the elderly.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; хлібобулочні вироби; сироватка молочна; мінеральні речовини; bakery products; milk whey; minerals