Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна2024-10-312024-10-312024Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності вафель / А. О. Башта, С. А. Бажай-Жежерун // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 жовтня 2024 р., м. Умань. – Умань : УНУС, 2024. – С. 63–65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45286У роботі показано доцільність використання обраних нетрадиційних збагачувачів у виробництві вафель із жировими начинками для подовження термінів їх зберігання, покращення споживчих властивостей та підвищення харчової цінності.The paper shows the feasibility of using selected non-traditional enrichers in the production of waffles with fat fillings to extend their shelf life, improve consumer properties and increase nutritional value.ukвафліхарчова цінністьпророщуванняwafflesnutritional valuegerminationкафедра технології оздоровчих продуктівШляхи підвищення харчової цінності вафельThesishttps://orcid.org/0000-0003-0310-3788https://orcid.org/0000-0002-5382-4842