Шляхи підвищення харчової цінності вафель - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна (My University, 2024)
У роботі показано доцільність використання обраних нетрадиційних збагачувачів у виробництві вафель із жировими начинками для подовження термінів їх зберігання, покращення споживчих властивостей та підвищення харчової цінності.

The paper shows the feasibility of using selected non-traditional enrichers in the production of waffles with fat fillings to extend their shelf life, improve consumer properties and increase nutritional value.
Keywords: вафлі; борошно з пророщених зерен; обліпиха; імбир; кафедра технології оздоровчих продуктів