Формування національних готельних мереж - Басюк, Дарія Іванівна; Ковєшнікова, Д. (My University, 2018)
Проаналізовані готельні мережі в Україні. Hotel chains in Ukraine have been analyzed.
Keywords: готель; готельна мережа; національний рівень; кафедра туристичного та готельного бізнесу; hotel; hotel chain; national level