Бабанов, Ігор Геннадійович2013-09-172013-09-172013Бабанов, I. Г. Електрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України. – 2013. - № 7 (спец. випуск). – С. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9720Інтенсифікація процесів теплової обробки м’ясопродуктів на основі використання електрофізичних методів і створення лінії малої потужності для виготовлення сосисок без оболонки.інфрачервоне випромінюваннясосиски без оболочкиелектроконтактний нагрівинфракрасное излучениесосиски без оболочкиэлектроконтактный нагревтениinfrareduncoated sausageselectro contact heatingshadeкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЕлектрофізичні методи обробки м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництваArticle