Проектування економічних інформаційних систем : конспект лекцій - Горлова, Тетяна Михайлівна (My University, 2013)
Метою викладання навчальної дисципліни “Проектування економічних інформаційних систем” є забезпечення базової профілюючої підготовки по спеціальності, формування у студентів теоретичних знань та практичних навичок по проектуванню економічних інформаційних систем . Основними завданнями вивчення дисципліни “Проектування економічних інформаційних систем” є забезпечення базовими теоретичними знаннями для проектування економічних інформаційних систем із застосуванням системного підходу та сучасних комп'ютерних технологій проектування. The goal of teaching "Design of economic information systems" is to provide basic training in the specialty profiling , the formation of students' theoretical knowledge and practical skills in designing economic information systems. The main objectives of the study courses "Design of economic information systems" is to provide basic theoretical knowledge for designing economic information systems using a systematic approach and design of modern computer technology.
Keywords: економічні системи; інформаційні системи; проектування; economic systems; information systems; planning; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки