Прохоренко, Владіслав ОлександровичПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-192018-04-192017Прохоренко, В. О. Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів / В. О. Прохоренко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 70–71.978-966-612-204-2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27052Система НАССР не гарантує випуск безпечної продукції - хлібобулочних виробів в усіх випадках, але вона зменшує ймовірність виникнення небезпечного фактору. The HACCP system does not guarantee the release of safe products - bakery products in all cases, but it reduces the likelihood of a hazardous factor.хлібобулочна продукціяплан НАССРкритичні точки контролюмоніторингbakery productsHACCP plancritical control pointsmonitoringкафедра експертизи харчових продуктівОсобливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробівThesis