Фінансово-економічні результати підприємств молочної промисловості України - Арич, Михайло Іванович; Гнатенко, Олена Андріївна (My University, 2014)
Висвітлено особливості та проблеми функціонування підприємств молокопереробної промисловості України, а також пріоритетні напрями розвитку і заходи покращення фінансово-господарського стану даних суб’єктів господарювання. Досліджено динаміку та структуру фінансово-економічних результатів підприємств молочної галузі протягом 2008-2012 років. За цей період зростав у абсолютному значення і дохід як економічний результат, і чистий прибуток (збиток) – як фінансовий, чия динаміка характеризується поступовим зменшення збитку та утворення прибутку в кінці періоду аналізу. The peculiarities and problems functioning dairy processors Ukraine and priority areas of development and measures to improve the financial and economic state of the data entities. The dynamics and structure of the financial and economic performance of the dairy industry in 2008-2012. During this period, increased in absolute value and income as the economic result and net income (loss) - as finance, whose dynamics is characterized by a gradual decrease in the loss and the formation of profit at the end of the period of analysis.
Keywords: молоко; підприємство; дохід; динаміка; кафедра фінансів; milk; enterprise income; dynamics