Іщенко, Тетяна ІванівнаГавриш, Андрій ВолодимировичТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаПодобій, Олена ВалеріївнаКовбасюк, Людмила Миколаївна2018-05-122018-05-122016Патент 112247 України, МПК A23L 33/105 (2016.01), A23L 21/10(2016.01), A23L 23/00, B01D 11/02(2006.01). Спосіб приготування солодкого фруктового соусу / Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Подобій, О. М. Усатюк, Л. М. Ковбасюк; заявник НУХТ. — № a201502952; заявл. 31.03.2015; опубл. 10.08.2016, Бюл. 15, 2016.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27395Основним завданням корисної моделі є розробка способу приготування солодкого фруктового соусу з високою харчовою та біологічною цінністю та покращеними структурно-механічними властивостями. The main task of the useful model is to develop a method for the preparation of sweet fruit sauce with high nutritional and biological value and improved structural and mechanical properties.uk-UKсолодкі соусиsweet saucesрослинний екстрактherbal extractпорошок кореню левзеї сафроловиднаmaral root powderкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСпосіб приготування солодкого фруктового соусу (Патент на винахід № 112247)Other