Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаПешук, Людмила ВасилівнаВерба, Наталія ІванівнаЛитвиненко, Дар'я Юріївна2019-04-242019-04-242018Патент 129387 UA, МПК А23L 13/00 А23L 13/60 (2016.01) Композиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Пешук Л. В., Верба Н. І., Литвиненко Д. Ю. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201805353 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29131В основу корисної моделі поставлена задача створення композиції для виготовлення шинки спеціального призначення для людей з надмірною масою тіла шляхом зміни складу компонентів, отримати продукт з підвищеними органолептичними та дієтичними властивостями з тривалим терміном зберігання. The basis of the useful model is the task of creating a composition for the manufacture of special purpose ham for people with excess body weight by changing the composition of the components, obtaining a product with elevated organoleptic and dietary properties with a long shelf life.uk-UKшинкові консервифіле курчат бройлерівм'ясо курячого стегнашкурка курячаtinned preservesbroiler сhicken filletchicken thigh meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівchicken skinКомпозиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 129387)Technical Report