Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаРомановська, Тетяна Іванівна2016-09-212016-09-212016Бажай-Жежерун, С. А. Зміни вмісту основних енергогенних речовин у процесі біологічного активування зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Т. І. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24077Зернова сировина є однією з основних харчових основ для створення функціональних харчових продуктів. Зерновое сырье является одной из основных пищевых основ для создания функциональных пищевых продуктов. Grain raw materials is one of the main food base for the development of functional foods.uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівзернова сировинаергогенні речовинибіологічне активування зерназерновое сырьеэргогенные веществабиологическая активация зернаgrain raw materialsergogenic substancesbiological activation grainЗміни вмісту основних енергогенних речовин у процесі біологічного активування зернаThesis