Ткаченко, Любов ВолодимирівнаОлійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід Вікторович2012-06-212012-06-212000Ткаченко, Л. В. Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла / Л. В. Ткаченко, Л. В. Левандовський, С. Т. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 1. – С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1738Доведено переваги та недоліки використання різних кислот (соляної, сірчаної та молочної) для підкислення мелясного сула у технології спирту.The advantages and disadvantages of different acids (chlorohydric acid, dipping acid, lactic acid) usage for molasses mash acidifying in alcohol technology are proven.otherбардамелясне сусло підкисленняметаболізм дріжджівmelyasne mash acidificationyeast metabolismbardВплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного суслаArticle