Місце територіальної громади в розвитку сільського зеленого туризму в Україні - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2008)
Метою дослідження є обґрунтування провідної ролі територіальної громади в розвитку сільського зеленого туризму в Україні. The study aims is to study local community leading role in the development of rural green tourism in Ukraine.
Keywords: територіальна громада; сільський зелений туризм; місцеве самоврядування; кафедра туристичного та готельного бізнесу; rural green tourism; local community; local government