Оболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаЗалевська, Надія ОлексіївнаВайсеро, Ольга Олександрівна2012-04-012012-04-012009Кияниця, С. Г. Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Н. О. Залевська, О. Вайсеро // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 6(55). – С. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/648Використання овочевих пектиновмісних паст дає змогу створення нового асортименту кондитерських виробів з підвищеною харчовою і біологічною цінністю.uk-UKпектиновмісна паста яблучнаморквяна пастагарбузова пастабурякова пастаcontaining pectin paste Applecarrot pastepumpkin pastebeet pasteкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів