Тунець: огляд світового ринку - Дітріх, Ірина Вікторівна (My University, 2014)
Проаналізовано стан світового промислового вилову тунця, а також рівень цін, процеси та тенденції основних ринків збуту, висвітлені заходи щодо запобігання виснаження запасів світової популяції тунця. The state of the world's industrial tuna catches, as well as the level of prices, processes and trends in major markets, highlighted measures to prevent the depletion of the world population of tuna
Keywords: тунець; tuna; фермерські господарства; farming; риба; fish; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції