Автоматизація теплового та масообмінного розрахунків ферментатора для культивування аеробної культури мікроорганізмів - Сєдих, Ольга Леонідівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бреус, Наталія Миколаївна; Сухих, В. В. (My University, 2004)
Розроблено програмний модуль для визначення основних режимних та конструктивних параметрів ферментатора для глибинного культивування мікроорганізмів з метою біосинтезу білка у вигляді форм користувача на мові об’єктно − орієнтованого програмування Visual Basik.

A software module for identifying key operational and design parameters for submerged fermenters Microorganisms for the Purposes of protein synthesis in the form of a user in the language of object - oriented programming Visual Basik.
Keywords: гідродинамічний розрахунок; тепловий розрахунок; масообмінний розрахунок; hydrodynamic calculations; heat calculations; mass transfer calculations; visual Basic; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв