Синтез систем керування трубопровідною арматурою на базі контуру низького тиску - Володін, Сергій Олексійович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2019)
Актуальним напрямком розвитку харчової галузі є застосування новітніх систем контролю і керування за технологічним процесом. Заміна трудомістких технологічних контурів трубопровідної арматури на програмовані позиційні пристрої із застосуванням струмового сигналу керування 4-20 мА – дає можливість знизити енергетичні і технологічні втрати при виготовленні харчових продуктів. The use of the latest process control and management systems is a topical area of development in the food industry. Replacing labor-intensive technological circuits of pipeline valves with programmable positioning devices using a 4-20 mA control signal makes it possible to reduce energy and technological losses in food production.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; синтез; системи керування; трубопровідна арматура; низький тиск; synthesis; control systems; pipe fittings; low pressure