Вдосконалення системи управління відділенням сокодобування - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2011)
Показана реалізація системи автоматизованого управління з підсистемою підтримки прийняття рішень, яка дозволяє отримувати рекомендації направлені на усунення порушень технологічного режиму. The realization of automated management decision support subsystem, which allows you to get recommendations aimed at addressing violations of technological regime.
Keywords: система управління; підсистема підтримки прийняття рішень; технологічний режим; control system; subsystem decision support; process mode; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка