Гулювата, М. А.Заєць, Віра Анатоліївна2013-11-292013-11-292010Гулювата, М. А. Мікроби атакують. Пристосування мікробів і їх перетворення в навколишньому середовищі / М. А. Гулювата, В. А. Заєць, // 76-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К. : НУХТ, 2010. - Ч. ІІ. - С. 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11683Сучасне виробництво та споживання харчових продуктів певним чином здатне впливати на еволюційну трансформацію мікрофлори. Людство саме зумовило процес пристосування мікроорганізмів застосовуючи антибіотики, хімічні препарати, пестициди та певні технологічні прийоми. A modern production and consumption of food foods are definitely able to influence on evolutional transformation of microflora. Humanity self stipulated the process of adaptation of microorganisms, applying antibiotics, chemical preparations, pesticides and technological receptions are certain.uk-UKепідеміямікробинавколишнє середовищеepidemicmicrobesenvironmentкафедра екології та екоменеджментуМікроби атакують. Пристосування мікробів і їх перетворення в навколишньому середовищіThesis