Прокопенкова, Діана ОлегівнаУсатюк, Світлана Іванівна2016-04-282016-04-282015Прокопенкова, Д. О. Вимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та Україні / Д. О. Прокопенкова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 313-315.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23054uk-UKкафедра експертизи харчових продуктіволивкова оліярослинна оліяпоказники якостіqualityvegetable oilolive oilВимоги до показників якості оливкової олії в ЄС та УкраїніThesis