Дробот, Віра ІванівнаМахинько, Валерій МиколайовичСкотар, Оксана СергіївнаЗемлінська, Марія Дмитрівна2017-05-182017-05-182017Патент 115243 UA МПК A21D 2/26 (2006.01), A21D 13/00 Високобілковий хлібний виріб / Дробот В.І., Махинько В. М., Скотар О. С., Землинська М. Д.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201610568; заявл. 19.10.2016; опубл. 10.04.2017, Бюл. №7, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25331Корисна модель може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної біологічної цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок і хлібних кульок). The utility model can be used for the production of bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls), enriched solacom soy protein. The technical result consists in obtaining of bread increased biological value and expand the range of high-protein bakery products of low humidity (breadsticks and bread balls).uk-UKхліббілокізолятсояамінокислотиbreadproteinisolatesoyamino acidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВисокобілковий хлібний виріб (патент на корисну модель № 115243)Other