Теоретичні підходи до формування системи управління корпораціями в Україні - ‪Теплінський, Геннадій Вікторович‬ (My University, 2013)
У статті досліджено особливості та традиції формування моделей корпоративного управління в світовій практиці. Надане авторське визначення поняттю «корпоративне управління» та узагальнено о б ’єктивні та суб’єктивні перешкоди на шляху розвитку корпоративного управління в Україні. The paper investigates pecularities and traditions of developing models of corporate governance in the world practice. The author gives definition to «corporate governance» and generalizes objective and subjective obstacles to the development of corporate governance in Ukraine.
Keywords: corporations; model; модель корпоративного управління; corporate governance; корпорації; корпоративне управління