Кутас, Олена ОлександрівнаШаран, Павло Іванович2013-05-272013-05-272005Кутас, О. О. Стан і перспективи виробництва яловичини в Київській області / О. О. Кутас, П. І. Шаран // Наукові праці НУХТ. — 2005. — № 17. — С. 194-197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7930У статті висвітлено стан та проблеми виробництва яловичини в столичній області; обґрунтовано, що прискорений розвиток спеціалізованого м’ясного скотарства – реальний шлях до збільшення виробництва якісної та дешевої яловичини; визначено сукупність заходів для забезпечення рентабельного ведення м'ясного скотарства в області та досягнення галуззю прогнозованих показників розвитку. The situation and problems of production of beef in Kiev region are considered in the article. It is substantiated that accelerated development of the specialized meat cattle breeding is the real way to increase production of high-quality and cheap beef. The measures to ascertain profitability of meat cattle breeding in the region and to achieve the forecasted indicators of the industry development are defined.otherриноквиробництво яловичиним’ясне скотарствовелика рогата худобапоголів’я худобипродуктивність тваринmarketproduction of beefmeat cattle breedingtotal number of livestock of cattlecattleproductivity of animalsкафедра економіки праці та менеджментуСтан і перспективи виробництва яловичини в Київській областіArticle