Етнокультура у формуванні світогляду студента - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2018)
У роботі досліджено етнокультуру у формуванні світогляду студента. Установлено, народні традиції формують і закріплюють у студентів думки, почуття, настрої, поведінку, ментально властиву попереднім поколінням.
Keywords: духовні відродження; гуманітарні дисципліни; навчальний процес; кафедра гуманітарних дисциплін; духовные возрождения; гуманитарные дисциплины; учебный процесс; spiritual revival; humanitarian disciplines; educational process