Ніколаєва, Марія Сергіївна2021-10-072021-10-072021Ніколаєва, М. С. Проект цеху по виробництву м’яких сирів із переробленням вторинної молочної сировини на підприємстві потужністю переробки молока 65 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Ніколаєва ; наук. керівник Тетяна Володимирівна Пшенична. – Київ, 2021. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35930otherм’які сирисир Адигейськийсир Любительськийсир Рокфорсироватка молочна сухаферментовані напоїкафедра технології молока і молочних продуктівПроект цеху по виробництву м’яких сирів із переробленням вторинної молочної сировини на підприємстві потужністю переробки молока 65 т за змінуOther