Шаповалова, Наталія ПетрівнаДерюгіна, В. С.2014-03-282014-03-282009Шаповалова, Н. П. Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництва / Н. П. Шаповалова, В. С. Дерюгіна // Перший крок у науку : матер. Всеукраїнської науково-практичної конференції. - Луганськ : 2009. - Т. 11. - С. 110-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13533У наданій статті були охарактеризовані основні фактори, які впливають на якість сирів сичугових, були наведені приклади проведених експертних оцінок якості сирів на прикладі сиру «Російський».otherсир сичуговиймолочні продуктиконтроль якостіконтроль качестваrennet cheesedairy productquality controlкафедра експертизи харчових продуктівЕкспертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництваThesis