Експертна оцінка сирів сичугових та формування їх якості у процесі виробництва - Шаповалова, Наталія Петрівна; Дерюгіна, В. С. (My University, 2009)
У наданій статті були охарактеризовані основні фактори, які впливають на якість сирів сичугових, були наведені приклади проведених експертних оцінок якості сирів на прикладі сиру «Російський».
Keywords: сир сичуговий; молочні продукти; контроль якості; контроль качества; rennet cheese; dairy product; quality control; кафедра експертизи харчових продуктів