Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину - Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2018)
В статті наведено результати дослідження впливу плівкоутворювача полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю та желатину. The article presents the results of the study of the influence of a polyvinyl alcohol film on the properties of edible films based on potato starch and gelatin.
Keywords: полівініловий спирт; крохмаль; їстівна плівка; желатин; polyvinyl alcohol; starch; edible film; gelatin; кафедра експертизи харчових продуктів