Шульга, Оксана Сергіївна2019-01-152019-01-152018Шульга О. С. Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину / О. С. Шульга // Наукові праці ОНАХТ. – 2018. – Т. 81, Вип. 2. – С. 27-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28721В статті наведено результати дослідження впливу плівкоутворювача полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю та желатину. The article presents the results of the study of the influence of a polyvinyl alcohol film on the properties of edible films based on potato starch and gelatin.uk-UKполівініловий спирткрохмальїстівна плівкажелатинpolyvinyl alcoholstarchedible filmgelatinкафедра експертизи харчових продуктівВплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатинуArticle