Оптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна (My University, 2014)
Під час перероблення тростинного цукру-сирцю на бурякоцукрових заводах важливим завданням є максимальне розкладання редукувальних речовин за умови найменшого розкладання сахарози, що вимагає уточнення оптимальних параметрів процесу гарячого вапнування залежно від початкового вмісту редукувальних речовин у вихідній клеровці. During the processing of raw cane sugar to sugar beet plants important objective is to maximize the decomposition redukuvalnyh substances subject to the slightest decomposition of sucrose, which requires specification of optimal process parameters of hot lime, depending on the initial content in the starting materials redukuvalnyh klerovtsi.
Keywords: бурякоцукрові заводи; сахароза; тростинний цукор-сирець; buryakotsukrovi plants; sucrose; raw cane sugar; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції