Гусятинська, Наталія АльфредівнаРоманченко, Наталія Миколаївна2014-11-192014-11-192014Гусятинська, Н. А. Оптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, Н. М. Романченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 533.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18509Під час перероблення тростинного цукру-сирцю на бурякоцукрових заводах важливим завданням є максимальне розкладання редукувальних речовин за умови найменшого розкладання сахарози, що вимагає уточнення оптимальних параметрів процесу гарячого вапнування залежно від початкового вмісту редукувальних речовин у вихідній клеровці. During the processing of raw cane sugar to sugar beet plants important objective is to maximize the decomposition redukuvalnyh substances subject to the slightest decomposition of sucrose, which requires specification of optimal process parameters of hot lime, depending on the initial content in the starting materials redukuvalnyh klerovtsi.otherбурякоцукрові заводисахарозатростинний цукор-сирецьburyakotsukrovi plantssucroseraw cane sugarкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцюOther