Особливості процесу переестерифікації технічних тваринних жирів у дизельне біопаливо - Хомічак, Любомир Михайлович; Муштрук, Михайло Михайлович; Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович (My University, 2012)
Переестерифікація технічних жирів тваринного походження в дизельне біопаливо практично не відрізняється від переробки рослинних олій. Процес виробництва дизельного біопалива може бути проведений з використанням лужного каталізатора, наприклад гідроксиду натрію (NaOH) або гідроксиду калію (КОН) і метанолу. Pereeterifikacii technical animal fats in diesel biofuel is virtually indistinguishable from the processing of vegetable oils. The production process of biodiesel can be carried out using an alkaline catalyst such as sodium hydroxide (NaOH) or potassium hydroxide (KOH) and methanol.
Keywords: каталізатор; дизельне біопаливо; тваринний жир; переестерифікація; catalyst; diesel biofuel; animal fat; pereeterifikacii; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв