Харчовий статус військовослужбовця як ефективний профілактичний і лікувальний захід - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2016)
В останні роки завдяки зусиллям фахівців у галузі професійних захворювань, представників Військово-медичної академії, науково-дослідних установ створено фактично нову галузь знань – екологію людини небезпечних професій. In recent years, through the efforts of experts in the field of occupational diseases, representatives of the Military Medical Academy, research institutions actually created a new branch of knowledge - human ecology dangerous professions.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; харчовий статус; військовослужбовці; профілактичний захід; лікувальний захід; nutritional status; soldiers; prophylactic measure; curative measure