Мельник, Оксана ПетрівнаКазимірчик, Наталія Миколаївна2020-12-152020-12-152020Мельник,О. П. Застосування концепції кайзен на підприємствах харчової промисловості / О. П. Мельник, Н. М. Казимірчик // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Т. 26, № 1. – С. 57–62.DOI: 10.24263/2225-2924-2020-26-1-8https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32327У сучасному мінливому світі та в в умовах гострої конкуренції підприємствам харчової промисловості доводиться освоювати різні стратегії управління, які забезпечать виготовлення якісної та безпечної продукції. Однією із таких стратегій є концепція кайзен.Вона допомагає вирішувати проблеми, що існують на підприємстві, доходячи до причин їх виникнення, здійснюючи постійний аналіз результатів вжитих заходів і плануючи наступні дії поступово.otherкайзенхарчова промисловістьякісна продукціяполіпшеннясистема менеджментукафедра експертизи харчових продуктівЗастосування концепції кайзен на підприємствах харчової промисловостіArticle