Комплексне оцінювання природних матеріалів для фільтрування у виробництві напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна (My University, 2018)
Доведена перспективність використання природних матеріалів для фільтрування води у лікеро-горілчаному виробництві. The prospect of using natural minerals for filtration water for distillery production.
Keywords: вода підгoтовлена; prepared water; мінерал; mineral; гірський кришталь; rock crystal; моріон; morion; раухтопаз; rauchtopaz; гранат; garnet; фільтрування; filtration; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства