Дашковський, Юрій ОлександровичПопова, Інна ВадимівнаМаринін, Андрій ІвановичВасилів, Володимир Павлович2012-02-142012-02-142008Дашковський, Ю. О. Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів з використанням електроімпульсних технологій / Ю. О. Дашковський, І. В. Попова, А. І. Маринін, В. П. Василів // Цукор України. - 2008. - № 3 (57). - С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/231Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net Национальный университет пищевых технологий, Проблемная научно-исследовательская лаборатория, 01601, Украина, г. Киев-33, ул. Владимирская, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net National university of food technologies, Problem scientific-research laboratory, 01601, Ukraine, Kiev-33, Volodymirs’ka, 68. Bodies. / a fax: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.netНаведені результати досліджень впливу електроімпульсних технологій на гідроліз інуліну та визначені параметри використання електрогідравлічного оброблення інулоолігосахаридних сиропів у технологічній схемі Славутського цикорієсушильного комбінату. Results on the effect of technology on the electropulse hydrolysis of inulin and the parameters of electro-processing inulooligosaharidnih syrups in the technological scheme Slavuta tsikoriesushilnogo plant.uk-UKелектрогідравлічне обробленняцикорійрозрядсиропфруктозакафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняelectrohydraulic treatmentchicorydischargesyrupfructoseкафедра харчової хіміїОдержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів з використанням електроімпульсних технологійArticle