Самілик, Марина Михайлівна2014-04-022014-04-022013Самілик, М. М. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13633Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах при проведенні додаткової кристалізації утфелю останнього ступеня кристалізації. Dissertation work is devoted research of process politermal crystallization of sucrose in mixer crystallizer during further crystallization massecuite latest product.кристалізаціяутфельмелясаміжкристальний розчинперемішувач-кристалізаторкоефіцієнт динамічної в’язкостішвидкість кристалізаціїпересиченняcrystallizationmassecuitemolassessyrup puritymixer-crystallizersviscositycrystallization ratesatietyПідвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах