Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах - Самілик, Марина Михайлівна (My University, 2013)
Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах при проведенні додаткової кристалізації утфелю останнього ступеня кристалізації. Dissertation work is devoted research of process politermal crystallization of sucrose in mixer crystallizer during further crystallization massecuite latest product.
Keywords: кристалізація; утфель; меляса; міжкристальний розчин; перемішувач-кристалізатор; коефіцієнт динамічної в’язкості; швидкість кристалізації; пересичення; crystallization; massecuite; molasses; syrup purity; mixer-crystallizers; viscosity; crystallization rate; satiety