Пюре-напівфабрикат плодовий (Патент на корисну модель № 66630) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Корецька, Ірина Львівна; Гуріна, Олена Олександрівна (My University, 2012)
Пюре-напівфабрикат плодовий містить пюре плодове та яблучну пектиновмісну пасту. Fruit puree half-finished product comprises fruit puree and apple pectin-containing paste
Keywords: пюре-напівфабрикат; яблучна пектиновмісна паста; рuree half-finished product; apple pectin-containing paste; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції