Федосов, Віталій Анатолійович2021-10-112021-10-112021Федосов, В. А. КБР: Проект модернізації СП ТОВ «Нива Переяславщини». Організація забою та переробки свиней на м'ясокомбінаті СП ТОВ «Нива Переяславщини» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Віталій Анатолійович Федосов ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2021. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35987otherм’ясокомбінатзабій свинейсировинасубпродуктикишкова сировинакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКБР: Проект модернізації СП ТОВ «Нива Переяславщини». Організація забою та переробки свиней на м'ясокомбінаті СП ТОВ «Нива Переяславщини»Other