Окремі заходи щодо покращення фільтрування соків при погіршенні якості цукрових буряків (частина 2) - Скорик, Костянтин Дмитрович; Дмитренко, Олександр Устинович (My University, 2010)
Показана необхідність використання допоміжних фільтрувальних матеріалів та наведені технічні умови на перліт для цукрової промисловості. Проаналізовано основні технологічні прийоми для покращення фільтрування соків при переробленні цукрових буряків погіршеної якості. It was shown necessity of use of filter aids and perlite technical specifications are presented for sugar industry. It was analyzed main technological measures to improve juices filtration during processing of deteriorated sugar beet.
Keywords: допоміжні фільтрувальні матеріали; кізельгур; фільтроперліт; технічні умови; очищення соку; filter aids; kieselghur; filterperlite; technical specifications; juice purification