Скорик, Костянтин ДмитровичДмитренко, Олександр Устинович2018-10-032018-10-032010Скорик, К. Д. Окремі заходи щодо покращення фільтрування соків при погіршенні якості цукрових буряків (частина 2) / О. У. Дмитренко, К. Д. Скорик // Вісник цукровиків України. – 2010. – №7 (50). – С. 24–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28265Показана необхідність використання допоміжних фільтрувальних матеріалів та наведені технічні умови на перліт для цукрової промисловості. Проаналізовано основні технологічні прийоми для покращення фільтрування соків при переробленні цукрових буряків погіршеної якості. It was shown necessity of use of filter aids and perlite technical specifications are presented for sugar industry. It was analyzed main technological measures to improve juices filtration during processing of deteriorated sugar beet.uk-UKдопоміжні фільтрувальні матеріаликізельгурфільтроперліттехнічні умовиочищення сокуfilter aidskieselghurfilterperlitetechnical specificationsjuice purificationОкремі заходи щодо покращення фільтрування соків при погіршенні якості цукрових буряків (частина 2)Article