Способи реалізації інтеграції систем управління підприємствами харчової промисловості - Пупена, Олександр Миколайович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2010)
Однією з основних проблем створення інтегрованої системи управління на підприємстві є забезпечення сумісного функціонування технічного та програмного забезпечення, яке традиційно використовується в системах різного рівня. Для вирішення технічної сторони задачі горизонтальної та вертикальної інтеграції можна використати різні способи, в залежності від реалізації існуючих підсистем, задач покладених на систему та обмежень на фінансові та часові ресурси. One of the main problems of an integrated management system in the company is to ensure compatible operation of hardware and software that is traditionally used in systems at various levels. To address the technical side of the problem of horizontal and vertical integration can be used different ways, depending on the implementation of existing subsystems, tasks assigned to the system and restrictions on financial and time resources.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; інтегрована система; управління; програмне забезпечення; рівень; integrated system; administration; software; level