Пешук, Людмила ВасилівнаКарпова, Тетяна ОлексіївнаГулик, Христина МирославівнаДовженко, Сергій Олександрович2013-03-192013-03-192010Патент 53095 UA: МПК А22С 11/00 Галантин /Пешук Л. В., Карпова Т. О., Гулик Х. М., Довженко С. О.; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u201003090 ; заявл. 18.03.10 ; опубл. 27.09.10, Бюл. № 18. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6916В основу корисної моделі покладена задача вдосконалення якісних показників м’ясного продукту, до якого додається білок тваринний, що дає можливість отримати продукт із заданими органолептичними та фізико-хімічними властивостями. The basis of the utility model assigned the task to improve quality indicators meat product to which animal protein is added, which allows to obtain a product with desired organoleptic and physico-chemical properties.otherрецептурагалантинм'ясо кроляrecipegalantinemeat rabbitкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівГалантин (Патент на корисну модель № 53095)