Галантин (Патент на корисну модель № 53095) - Пешук, Людмила Василівна; Карпова, Тетяна Олексіївна; Гулик, Христина Мирославівна; Довженко, Сергій Олександрович (My University, 2010)
В основу корисної моделі покладена задача вдосконалення якісних показників м’ясного продукту, до якого додається білок тваринний, що дає можливість отримати продукт із заданими органолептичними та фізико-хімічними властивостями. The basis of the utility model assigned the task to improve quality indicators meat product to which animal protein is added, which allows to obtain a product with desired organoleptic and physico-chemical properties.
Keywords: рецептура; галантин; м'ясо кроля; recipe; galantine; meat rabbit; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів